Тези личности можеха да са инфлуенсъри

    Инфлуенсърите стават все по-популярни и успешни сред младото поколение. Има няколко емблематични личности от миналото, които биха били изключително влиятелни и днес... дори и само в социалната мрежа.

    Йосиф Сталин

    Един от най-жестоките диктатори е във всички класации за най-добре изглеждащи исторически личности. Една снимка, направена през 1902, когато Сталин е бил на 23 години, ни кара да мислим, че ако не знаехме какво се крие зад дълбоките му очи, със сигурност бихме били влюбени в него.

    Вирджиния Улф

    Британската писателка Вирджиния Улф е една от най-известните авторки от началото на 20-ти век. Тя е също вдъхновение за съвременното феминистко движение. Нейният талант и интелект със сигурност са подчертавали физическата й красота, съдейки по тази снимка, на която е на 20 години.

    Ърнест Хемингуей

    Шансовете да си представите възрастен и брадат мъж, когато чуете името Ърнест Хемингуей са големи. Но на младини Хемингуей е бил мъж мечта за голяма част от дамите.

    Уилма Рудолф

    Лекоатлетката Уилма Рудолф е една от най-впечатляващите спортни звезди на 20-ти век. През 1960 г. тя става първата американка, спечелила три златни медала в една-единствена Олимпиада.

    Джордж VI

    Много от вас вероятно са гледали филма „Речта на краля“. Разглеждайки снимките на бащата на Елизабет II определено можем да потвърдим мнението на зрителите на филма, а именно – истинският крал е бил много по-красив от актьора, който се въплъти в ролята.

    Принцеса Фаузия Фуад

    Тя е била кралица на Египет. Във вестниците често се е пишело за нея, че е „най-красивата жена на света“.

    Чарли Чаплин

    За Чарли Чаплин се е говорило, че има слабост към по-младите жени. С такава външност, не се и съмняваме, че е разтапял женските сърца. Доказателство за това са четирите му съпруги и единадесетте му деца.

    Източник: vesti.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини