Трима пияни на пътя, рекорд удари 36 годишен смолянчанин

Трима пияни водачи задържа полицията в дните около събора на връх Рожен. Рекорд удари 36 годишен смолянчанин, който е спипан с товарен автомобил на пътя край Соколовци. С.П. е проверен около 23.20ч., а тестът показал, че управлява „Мерцедес“-а след употреба на алкохол с концентрация 2,99 промила, установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба, задържан е за 24 часа. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Смолян.

На 20.07.2019г. в РУ Смолян е започнато бързо производство срещу 46-годишния А.С. от Смолян, който бил проверен в Левочево, а дрегерът отчел, че управлявал личния си лек автомобил "Мерцедес С-220 Д" с концентрация 1.33 промила. Водачът е дал кръвна проба, задържан е за срок от 24 часа.

В неделя сутринта, малко преди 08.00 часа с алкохол зад волана в Мадан е спипан 28-годишния Д.К. от с.Чепинци. Той управлявал личния си лек автомобил "Мерцедес-Ц220" с концентрация 1,22 промила и е задържан е за срок от 24 часа, а в РУ-Мадан е започнато бързо производство.

В РУ-Чепеларе се разследва 49-годишния А.К. от Аксаково, който в Чепеларе управлявал АТВ "Suzuki", което не е регистрирано по надлежния ред и e било без поставени регистрационни табели.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Последни новини