Алла Духова - любимата хореографка на Путин, пристига с новото шоу на Тодес

Дни преди мегаспектаклите на световноизвестния руски балет Тодес в София и Варна, основателката на формацията Алла Духова идва в България по покана на някои от най-големите национални медии.

Създателката на балета, който работи с най-добрите звезди в Русия и света, ще посети България на 7, 8 и 9 септември, за да промотира своето най-ново шоу “The Best Of 25 Years”. То ще бъде представено за първи път на българска публика на 28 Септември в София - зала 1, НДК, и на 29 Септември във Варна – Двореца на културата и спорта.Организатор на гастролите у нас е продуцентска компания DEGRIS. 

Алла Духова ще пристигне у нас с екип от солисти на Тодес. Феноменалните танцьори ще представят части от предстоящото представление в София и Варна, на 9 септември в “Шоуто на Слави”.  Програмата на една от най-популярните дами в шоубизнеса в Русия включва и интервюта за най-големите български ежедневници и лайфстайл издания. По време на престоя си у нас, шефката на Тодес ще инспектира и залите, където ще се проведат спектаклите. 

Алла Духова е спрягана за любимата хореографка на Владимир Путин. На специален прием в Кремъл през 2001г., тя е обявена от него за една от най-влиятелните жени в Русия.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини