Най-интересните начини за отслабване

Капоейра

Изследователи от Калифорнийския университет в Сан Диего, САЩ, решиха да установя кои са най-интересните начини за отслабване. За целта учените изследвали всевъзможни дейности за различни възрастови групи, които не само водят до изгаряне на излишните килограми, но и подвигат настроението.

Танцова аеробика

Тя е отличен начин не само да се освободим от натрупаните през зимата килограми, но и да потанцуваме под ритмите на любимата музика. Занятията по танцова аеробика се състоят от няколко части: разгряващи упражнения, танцови елементи, силови упражнения и упражнения за възстановяване на дишането.

Кикбокс

Източната борба винаги е била популярна не само сред мъжете, но и сред жените. Кикбоксът е отлично решение за тези, които искат да влязат във форма, а също така и да овладеят основни защитни техники. С помощта на часовете по кикбокс ще прибере корема, ще подобри рефлексите си и ще укрепите сърдечните си мускули.

Танци

Те влючват не само изучаване на танцови връзки и композиции, но и силови упражнения. Експертите препоръчват да се посещават часове по танци на тези хора, които искат да отслабнат без риска да изпитат монотонност в упражненията. Тук скука няма!

Силова йога

За отслабване, няма и съмнение, че обикновената йога не стига. Поради тази причина експертите препоръчват на любителите на йогата да се запишат именно на силова йога. Принципът на тази разновидност се състои в изпълняването на упражнения на фона на специална музика. Акцентът е върху силови упражнения и разтягане на мускулите.

Капоейра

Този афро-бразилски вид бойно изкуство предлага различни елементи от източната бойна техника, ритмична музика и танци. В процеса на изпълнение на движенията на капоейра вие ще задействате абсолютно всички групи мускули.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини