22 °C

След наводнението:"Потопените" складове пуснаха на безценица наводнената стока, щетите по пътищата са огромни

 • 29-06-2018 20:24
 • 5334
 • 1
 • 0

1 коментар

 • 1
  Va
  Valia Arnaudova
  3 0
  17:54, 30-06-2018
  Както винаги! Нищо не знаем и няма виновни!
  Извинете ме, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, но този път пораженията се получиха от човешка небрежност, която се мъчите да укриете!
  ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАБЛУЖДАВАТЕ!!!
  ТОЗИ ПЪТ НИВОТО НА РЕКАТА си беше нормално, пораженията дойдоха от ФИРМИ, който прикривате!
  Знаете ли, че когато вали обилно, съм изключително бдителна!
  Не случайно в най-критичните моменти се укрихте и ни оставихте - нас гражданите сами да се справяме! Имаше десетки обаждания на №112 за ул. "Бяло море" 2, бл. "Извор" 6, но никой не ни отрази.
  Може да потвърди и полицията, тъй като една полицейска кола беше спряла пред блока ни около 10.30 ч. Помолих ги за помощ - отговориха, че са се обадили на пожарната, която дойде едва към 18 ч.
  Лоялността ми се изчерпа, край, писна ми и от тук нататък ще ви търся сметка!
  На зам. областния обърнах внимание, че шахтите по магистралата от нашия блок до автогарата са напълно циментирани, и той се оправда със снегопочистването, но този проблем е от години!
  Колко пъти се обявява бедствено положение в Смолян и къде отиват отпуснатите средства?
  Нека не забравяме, че от голямото наводнение през 2005, коритото на р. Черна се е чистило един единствен път


Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини