16 °C

Три начина, по които Вселената може да свърши

  • 14-03-2019 12:40
  • 1084
  • 0
  • 0
Знаем за миналото на нашата Вселена: теорията за Големия взрив предсказва, че съвкупността от материя, време и пространство е започнала преди около 14 милиарда години. Знаем и за настоящето: наблюденията на учени върху галактики ни казват, че Вселената се разширява с ускорена скорост. Но какво да кажем за бъдещето? Знаем ли как ще свърши нашата Вселена? Винъс Кус изследва трите възможни сценария на космолозите.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини