21 °C

Как работи тестът с мастилените петна на Роршах?

  • 18-04-2019 11:05
  • 793
  • 0
  • 0
В продължение на почти век, десет мастилени петна биват използвани като почти мистичен тест на личността. Дълго време пазени в тайна от психолозите и техните пациенти, смята се, че загадъчните образи описват функционирането на човешкият ум. Но какво наистина показват мастилените петна и как реално работи този тест? Деймиън Сърлс описва как тестът на Роршах може да ни помогне да разберем моделите на нашите възприятия.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини