Невиждана еуфория: Забавни снимки на родители, изпращащи децата си на училище

    Първият учебен ден не е най-щастливият ден за децата. Край на дългите игри, лягането късно, време е за трудни уроци. Но положението е съвсем различно за техните родители – сега е ред за тяхната свобода. Марш по класните стаи, скъпи деца! Време е мама и тате да купонясват.

    Нека погледнем с усмивка към наближаващия първи учебен ден с няколко снимки на родители, които не могат да скрият еуфорията си.
    Източник: dariknews.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Аз
      аз
      4 0
      23:59, 11 сеп 2019
      Ако си направя забавна снимка с децата ми като тръгват на училище ще я публикувате ли
      • То
        той
        2 -1
        17:12, 12 сеп 2019
        Направи си еротична снимка само на теб и ще я публикуваме.
    • 2
      Хх
      ххх
      6 -1
      08:30, 12 сеп 2019
      Всъщност е точно обратното. За родителите настава време за повече ангажименти и отговорности, защото: - трябва да водят децата на училище, да ги вземат(и това е задължително), да проверяват дали са си научили уроците и написали домашните, да са в час с учебната програма, да знаят какво се случва в часовете и междучасията, да следят какво ядат децата им в междучасията, да ходят на родителски срещи или индивидуални срещи с учителите, да накупят учебни помагала, тетрадки, нови дрехи, обувки и др. за новата учебна година, да накарат децата си да си легнат навреме, да ограничат употребата на смартфони и компютри, да внимават дали някой няма да зариби децата им с наркотици, .....Да изброявам ли още? Само който не е пращал деца на училище може да прави такова фриволно заявление, че като тръгнели децата на училище и за родителите настава купон.
      • Ха
        хаха
        5 0
        09:07, 12 сеп 2019
        Сигурно имате само 1 дете.Като ги гледам тези от снимките са с 3,4 деца горките.Може би наистина е радост да ги изпратиш най накрая на училище след като са те подлудили през лятото ...и родителите са хора, а децата поне няколко часа няма да са в къщи

    Случаен виц

    Последни новини