"Сузуки Витара" изгоря в Смолян, разследват пожара

Автомобил изгоря в Смолян, камион пламна в Чепеларе, комин на хотел също вдигна на крак огнеборците. Няколко огнени инцидента са станали през последните дни на територията на областта, като малко след полунощ в събота изгоря лек автомобил "Сузуки Витара" на ул."Миньорска" в областния град. Возилото е собственост на 63-годишен смолянчанин, а причините и щетите са в процес на установяване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ- Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Огнеборците спасиха пламнал товарен автомобил МАН, собственост на частна фирма от Чепеларе. Инцидентът е станал в местността „Зорнишки мост“, унищожена е електрическата инсталация на автомобила, спасен е самият автомобил. Произшествието е ликвидирано от два екипа на РСПБЗН – Чепеларе, след което е измито и пътното платно.

Пожар в комин на хотел, намиращ се в кв. Езерово в Смолян, е причинен от неправилно ползване на нагревателни уреди. При произшествието са унищожени около 15 кв.м. покривна конструкция, около 200кв.м. опушени стени и кухненско оборудване. Другите два инцидента са станали заради затлачени със сажди комини и не са нанесени сериозни материални щети.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини