Купър и Лорънс обраха кино наградите на MTV

Брадли Купър и Дженифър Лорънс спечелиха по две награди на церемонията по раздаването на кино наградите на MTV в Лос Анджелис тази нощ.

Те получиха статуетките за най-добра мъжка и най-добра женска роля за участието си в "Наръчник на оптимиста", а по-късно взеха и наградата за най-добра целувка от същия филм. При приемането на втората статуетка Купър заяви: "Дженифър не е тук, но беше страхотно да я целувам", съобщи БГНЕС.

Адам Сандлър и Крис Рок се качиха на сцената, за да връчат награда във формата на кутия златни пуканки на Джейми Фокс и Самюел Л. Джексън за най-добър WTF момент за "Джанго без окови". Зоуи Салдана, Закари Кинто и Крис Пайн обявиха наградата за актьорския състав на "Отмъстителите" за най-добри бойни сцени. Тя беше приета от Том Хидълстън, Джос Уедън, Крис Евънс и Самюел Л. Джексън.

По-късно Джос Уедън отнесе статуетката и за филм на годината за "Отмъстителите", а наградата му беше връчена от Брад Пит.

Том Хидълстън взе отличието за най-добър злодей за ролята си на Локи в "Тор", а водещата Рибел Уилсън отнесе статуетката за пробив за ролята си в "Напълно перфектно" и сподели отличието за най-добро музикално представяне с колегите си от същия филм.

Актьорът от "Здрач" Тейлър Лаутнър отнесе наградата за най-добро представяне без риза и се пошегува, че напредването на възрастта се отразява на впечатляващата му физика. "За всички нас, актьорите без ризи, това е нещо като да спечелиш Оскар", каза той с усмивка.

Джейми Фокс получи наградата MTV Generation award, втората за него за вечерта. А Уил Феръл отнесе статуетката за комедиен гений.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини