В очакване на "Аватар 2"

През миналата седмица отново се заговори за очакваното продължение на "Аватар".

"Аватар" на Джеймс Камерън стана най-касовият филм на всички времена, като направи над 27 милиарда долара след излизането си през 2009. Пет години по-късно продължението на филма продължава да предизвиква догадки. Всъщност има сценарии за три продължения, според публикации напоследък.

Трите продължения вече имат дати за излизане на екран. Те ще се появят последователно през 2016, 2017 и 2018 г., и както изглежда дългото очакване ще бъде възнаградено.

В ново интервю за Empire Magazine, Камерън не каза много за филмите, освен че зрителите ще бъдат шокирани и ще останат с "широко отворена уста".

Засега знаем, че Сам Уортингтън и Зоуи Салдана ще влезат е ролите си и в трите продължения. Стивън Ланг, който играе злодей, и бе убит във филма 2009 г., също ще се върне.

Сигорни Уивър също ще се завърне в трите филми в нова роля според BusinessInsider.

Снимките на "Аватар 2: Завръщане на Пандора" започват през декември 2014 в Нова Зеландия. Очаква се действието да се развива в океана на Пандора и да е свързано с неговата екосистема. Джейм Камерън обеща да покаже изумителна подводна технология. Трите сценария би трябвало да са завършени, а съществата и персонажите в тях са вече проектирани, според слуховете и догадките на феновете. По кината епичното продължение на "Аватар" ще тръгне на 25 декември 2016 год.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хх
    ххх
    1 0
    19:15, 5 дек 2014
    С нетърпение ще го очаквам филма.
Последни новини