УЕФА разследва наш мач за съмнителни залози

Двубоят от Втора професионална лига между ЦСКА-София 2 и Царско село е разследван от УЕФА за направени съмнителни залози, научи OFFNews.

Мачът се изигра в средата на декември и беше спечелен изненадващо от Царско село с 4:2. Сигналът е подаден от асоциацията Федербет, която е алармирала специалната комисия в УЕФА. Оттам са изпратили съответно писмо до колегите си от БФС. Очаква се в първия работен ден на новата година представители на двата клуба да бъдат привикани в централата, управлявана от Борислав Михайлов.

От Федербет не за първи път изпращат такива сигнали. В докладите им са попадали и резултати на грандове като Левски и ЦСКА-София. Системата алармира при нереално висок интерес към определен резултат.

Така например последният качен доклад на страницата на Федербет засяга мачове на албанския тим Скендербеу. Описани са направени залози по време на мача им от европейските клубни турнири с Локомотив Москва.

В края на срещата са направени залози на азиатските пазари за поне още два гола. След странна игра в защита албанският тим действително допуска попадения в 89-ата и 90-ата минута.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Во
    Волен
    0 0
    18:36, 2 яну 2017
    Коефициента за победа е 1.4,хенди кап за х 1.9!Това ако е уреден мач то мафиотите са много тъпи парчета.
Последни новини