Цветан Цветанов: нови 4000 работни места до една година в Хасковско

  Привличане на инвестиции за създаване на нови работни места в Хасковска област. Този приоритет изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който посети днес областния град. По време на обиколката си из града той имаше възможност да разговаря с граждани, които му поставиха въпрос именно дали има възможност за създаване на работни места.

  „Убеден съм, че всички усилия, които се полагат от Делян Добрев, от всички колеги - народни представители, областният управител и цялата местна администрация, е да могат да се привлекат инвестиции, за да се разкрият нови работни места. Това е най-важният приоритет“, каза Цветанов. Той  изрази увереност, че това може да се реализира само в рамките на тази година, за осигуряване на 4000 работни места с разкриване на новите предприятия, които ще бъдат изградени на територията на Хасковска област. „Убеден съм, че това са важни стъпки, за да можем да дадем силната надежда на хасковци, че действително ще има европейско бъдеще и за тях“, категоричен беше зам.-лидерът на партията.

  Като друг приоритет за развитието на Хасково Цветанов изтъкна продължаване на програмата за санирането. Той припомни, че имаше голямо забавяне от старата администрация в местната власт и изрази увереност, че настоящото ръководство и екипа, създаден от кмета Беливанов, и с помощта на Делян Добрев и с всички експерти, ще помогнат за по-бързото случване на това саниране за колкото е възможно повече многофамилни жилища. „Затова на 26-ти март, ако получим подкрепата, санирането ще продължи на територията на цялата страна и, разбира се, всички тези многофамилни жилища ще придобият съвсем друг облик", каза Цветанов. А Хасково заслужава да има такъв облик и енергийна ефективност, която да намали, сметките на всички обитатели в тези жилища. „Убеден съм, че това ще го направим със стабилно правителство, което през 2016 г. успя да направи 3.5 процента икономически ръст, да имаме излишък за първи път от 8 г. Да имаме икономически ръст, който да ни дава възможност 2018, 2019, 2020 г. да имаме възможност за брутен вътрешен продукт 120 млрд. и действително да постигнем по-високи доходи за българските граждани – минимална заплата 650 лв., средна работна заплата – 1 500 и разбира се увеличаване на пенсиите, съобразено с икономическия ръст, който съм убеден, че ще го има“, каза още зам.-председателят на партията. Той вметна, че първият етап от предпоставката за развитие на Хасковски регион е магистрала „Марица“, чието изграждане беше поето като ангажимент от кабинета Борисов-1 и беше изпълнен“.

  Цветан Цветанов беше придружен от кандидатите за депутати от Хасковска област – Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова, както и от кмета Добри Беливанов, членове на партията и симпатизанти. Те призоваха хасковлии да направят правилния избор на 26-ти, като предпочетат номер 11 в бюлетината, защото това е бъдещето не само на Хасково, но и на България. А ГЕРБ дава реалните решение за Хасково, за областта и за страната.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Haskovo.NET

  Хороскоп за 02.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Няма да ви липсват успешни ангажименти както в личен, та-ка и в делови план. Някои от вас ще пътуват, а други ще работят за утвърждаване на вече отвоювани позиции. Трескави вълнения и може би силна любов, може да предизвикат вземането на сериозни решения и дълготрайно обвързване. Денят ще ви предложи приятно и успешно развитие на заниманията ви.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Съсредоточете се върху работата си и не обръщайте внимание на дребните проблеми. Помислете малко и може би ще откриете съществени неща, които до момента пропускате. Това би ви помогнало да вземете много по-адекватно решение. Сега е момента да бъдете предприемчиви. Не се колебайте да предприемате по-активни стъпки.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Засилете присъствието си там, където считате за важно и ще получите максимума в очакванията си. Получена навреме информация ще улесни работата ви и бързо ще я придвижите напред. С готовност ще се включите и в решаването на чужд проблем, но това сте вие. Всъщност, така помагате и на себе си, а най-хубавото е, че го осъзнавате.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Плановете ви за деня в по-голямата си част са доста амбициозни и ще трябва да положите огромни усилия за да ги осъществите. Не лош вариант за добро запълване на деня е да посетите ваши приятели извън града или пък те да ви предложат кратка екскурзия( това също е много вероятно). Както и да се развият събитията със сигурност няма да ви е скучно.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Изпълнени сте с намерение да свършите всичко, което сте планирали. Настроението ви се отразява добре на околните. Късмета ще ви съпътства, но на моменти бъдете по-разсъдливи, за да преодолеете конфликтна ситуация. Предстоят ви интересни срещи, не подценявайте възможностите, които ви се дават.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Притиснати от много задачи, ще се съобразите с най-важните, започвайки деня си с тях. Ще се отзовете и на нуждите на приятел, кой друг, ако не вие сте готови да му помогнете. Любовта ви зарежда с енергия и ви правят щастливи. Може би там се крие тайната на желанието ви да сте полезни и добронамерени към всички.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Добър ден за повечето от вас. Получавате благоприятна възможност да работите върху проект, към който отдавна се стремите. Имате шанса да започнете задача, която очаквате, и която ще ви донесе много успехи. В личен план ще ви трябва повече търпение, за да стабилизирате отношенията си с човек, от обкръжението ви.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В делови план ви очакват дребни и неприятни спънки, които може да ви забавят, но в никакъв случай няма да се отразят сериозно на плановете ви. Успявате да привлечете ценен партньор и това може да даде силен тласък на начинанията ви. Работата в екип ви носи успех и е по-удачния избор от индивидуалните действия. Много е вероятно в един момент, просто да имате нужда от поне още един човек.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Новости, върху които не сте мислили ще ви привлекат вниманието днес. Не допускайте това да развали доброто ви настроение, извлечете полза за бъдещата си работа. Вечерта ще присъствате на събитие, което ще ви срещне с интересни хора, но може и да ви отегчи. Важен човек за вас ще ви потърси, или вие него.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Възможно е да срещате трудности на работното място днес, затова ще трябва да се замислите за подхода, който използвате. Направете колегите си съюзници и се вслушвайте в тяхното мнение. Това ще ви е много полезно и ще покаже пътя към успешното реализиране на плановете ви. Не възлагайте големи надежди на нещо с минимален шанс.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днешният ден се очертава като приятен за повечето от представителите на зодията. Хората около вас ще ви осигурят добро настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата не ви създава никакви проблеми. Правите всичко с удоволствие и това е в основата на успехите ви. Нужно ви е още малко време.
  02 юни 2020
  Последни новини