„Електроразпределение Юг“ e новото име на „EVN България Електроразпределение“

Електроразпределителната компания в Югоизточна България „EVN България Електроразпределение“ вече се казва „Електроразпределение Юг“ (ЕР ЮГ). С промяната на името компанията става първото разпределително дружество в България, което изпълнява изискването на Директива 72 на европейския парламент и чл. 113а на българския Закон за енергетиката, който гласи, че: „Операторът на електроразпределителната мрежа в комуникациите си и при използване на търговската си марка не създава объркване по отношение на отделната си идентичност от частта на вертикално интегрираното предприятие, осъществяваща доставки на електрическа енергия“.

Заедно с новото име компанията има ново лого и интернет страница www.elyug.bg, която съдържа цялата информация за разпределителната мрежа в Югоизточна България. Страницата www.evn.bg продължава да функционира с информация за останалите компании от групата на EVN в България.      
Лицензионните задължения на „Електроразпределение Юг“, нейните предмет на дейност, организация на работа, клиентско обслужване, поддръжка на мрежата и реакция при аварии остават непроменени.
Няма промяна в Общите условия на компанията, нейните точки за контакт и адреси по места. Телефонът за връзка при аварии остава непроменен: 0700 10007, като се променя само имейлът за контакт: info@elyug.bg.
Няма промяна в издаването, местата и начините за плащане на фактурите за електроенергия за клиенти на регулиран пазар в Югоизточна България. Фактурите продължават да се издават от крайния снабдител - „EVN  България Електроснабдяване“, както и досега. Непроменен остава и телефонът за информация за фактури към EVN България Електроснабдяване: 0700 17777.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини