Нинова към Борисов от НС: Днес вашите ви свалят от пиадестала

„Да казваш истината, да сочиш факти и недъзи на управлението, се казва мракобесие, компорматна война, ченгеджийница. Или ако имаш различно от мнението на управляващите, ще усети цялата тежест на държавата“, посочи като проблем на държавността от трибуната на НС лидерът на БСП Корнелия Нинова при дебатите преди гласуването на оставката на депутата от Хасково Делян Добрев.

Към края на изказването си Нинова се обърна директно към премиера Борисов и лидер на ГЕРБ с думите: Ако си мислите днес, че с гласуването на оставката на Делян Добрев, вашите ще ви защитават, не е така. Днес ще ви бламират, господин Борисов. Като лидер, който е получавал удари в гърба от свои, ви казвам, че това днес ще ви се случи. Борисов, днес вашите ви свалят от пиадестала на вашата партия. От днес нататък имате сериозен проблем, не само в партията си, а и с общественото доверие към вас. “, завърши Нинова.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    4 -4
    11:36, 4 окт 2017
    Не е важно, кой колко роднини предложил за назначение в общината, а дали има конфликт на интереси и финансово е ощетена от тях общината. В този смисъл и разследването на Йончева е кокошкарско и незначително. Оставките не бяха нужни. Целият скандал е пресилен, но си е по вина на ГЕРБ. Колкото до БеСеПе - те не могат да говорят от името на моралисти, щото не им приляга. Обществото ни вече се нуждае от радикални промени в политическата ни система, за да се ликвидират всякакви опити за корупция и източване на държавни и общински средства.
  • 2
    Да
    дааа
    8 -1
    11:36, 4 окт 2017
    Не я харесвам, но Нинова е права тук!
  • 3
    Га
    Гаргамел
    5 0
    13:41, 4 окт 2017
    Чобанина ,и конфликт на интереси има в общината-съпругата контролира съпруга си и общината е ощетена поне с 50 милиона.Толкова са откраднати от ония 100 милиона спечелени обществени поръчки само от едни определени хора.Така ,че хасковлии да стрижат калинки ,Делянчо въпреки ,че през сълзи и сополи подаде оставка си остава пак на всички постове
    • Чо
      Чобанина
      3 0
      13:53, 4 окт 2017
      В този случай Прокуратурата да се самосезира, а не да чакат накъде ше подухне политическия вятър. Ама и те са едни чиновници - нямам думи !!!
Последни новини