EVN с предложение към влюбените през февруари

За да насърчи инициативността у своите клиенти, EVN избра един специален момент – месецът на любовта. Сайтът www.toplidumi.bg дава възможност на посетителите целогодишно и без конкретен повод да споделят тръпката на сърцето си с тези, които я провокират, или да споделят нещо мило със света, съобщават от дружеството.

Под надслова „Напиши твоето послание в светлина“ всеки има възможност да изпрати послание до любим човек. EVN България дава възможност това послание да бъде изпратено под формата на текст, изписан със светлини от прозорците на апартаментите в жилищен блок. Посланието може да бъде изпратено по имейл или фейсбук. По този начин всеки, който желае, може да изненада приятно и по оригинален начин свой любим, близък и т.н.

Идеята за сайта www.toplidumi.bg идва като продължение на последната рекламна кампания на EVN България, с която искахме да напомним на клиентите си, че сме винаги  до тях, когато сме нужни, казват от компанията. Тогава беше заснет телевизионен клип, в който едно младо момче предлага брак на своята избраница чрез светване и изгасяне на светлините от домовете на жителите в жилищен блок. 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини