Националната спортна академия представя новата кампания за кандидат-студенти заедно с Катя Дафовска и Радо Янков

Предстоящата кандидатстудентска кампания на Национална спортна академия „Васил Левски“ ще се бъде представена на 27.03.2018 година от 18:00 часа в Пампорово. Презентацията ще бъде в заседателната зала в административната сграда на Община Чепеларе.

Всички, които са избрали спорта за бъдеща реализация, ще имат възможност да се срещнат с преподаватели от НСА, да получат детайлна информация за предлаганите програми.

Своите впечатления от обучението в академията ще споделят Радослав Янков, Екатерина Дафовска, Теди Пенчева и други.

От създаването си до днес НСА е център и разпространител на олимпийските идеи в България. Националната спортна академия „Васил Левски“ е висше учебно заведение, което подготвя специалисти в съответствие с изискванията на високите Европейски стандарти.

Това е единственото специализирано висше училище в България, което предлага образование на университетско ниво по три основни направления - спорт, физическо възпитание, кинезитерапия.

В настоящия момент НСА има високо оценена академична акредитация и предлага университетски програми за обучение на бакалаври, магистри и докторанти в три факултета: Учителски факултет, Треньорски факултет и Факултет по кинезитерапия, туризъм и спортна анимация.

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини