Обучение дава "ключ" на младежи от Смолян как да станат лидери и да живеят мечтата си

В рамките на три часа всички младежи, които желаят и се запишат, могат да участват в специално събитие за развитие на лидерски качества. Обучението ще се проведе в сградата на Община Смолян, Източно крило ет. 4, зала МИКЦ и е безплатно.

На 7 май между 16. 00ч. и 19ч. с помощта на опитни лектори, участниците ще намерят отговор на важни за самите тях въпроси в обучителната кампания „Пробуждане“, която е подходяща за младежи от 15г до 24 години.

Част от темите са как личността на самия човек се вписва в средата и дали тя им помага да развият мечтата си.
Организаторите са убедени, че обучението с няколко прости техники ще помогне на младите хора да се научат на бързо концентриране, следване на целите, „победа“ над тъй нар. маймунски мозък“ и до какво води ефектът на „Multitasking“.
Темите, представени от специалистите ще бъдат в широк диапазон-от това как да станеш експерт и ролята на менторите, до това дали всеки от участниците познава себе си като тип личност и как да използва това знание по най-добрия начин за себе си.  

Организаторите апелират към младежите да се включат в обучението, като всеки ще има възможност да си тръгне с много повече знания за себе си, другите и средата, както и защо са важни именно неговите желания и мечти. Всеки присъствал получава базплатна онлайн консултация за личностното му, академичното и кариерно развитие с трейнър по избор, както и безплатни обучения на теми: „Управление на времето“ и „Теория на множествена интелигентност“ и „Академично ориентиране – как да избера какво да уча“. Освен това ще получат и Помагало за памет – системи и техники за памет от Андрей Илиев, който е основател и програмен директор Leader Academy, трейнър „когнитивни умения и лична ефективност“.
Желаещите трябва да попълнят формата за регистрация, за да запазят своето място:
https: //docs. google.com/forms/d/1Hn553_GMHkYGReSpZ7d3vjFHRjD0an7ZFG1v8u9xbIM

Повече информация в социалната мрежа тук: http://https: //www. facebook.com/events/1593857417395443/

СмолянБГвестинет

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини