Над 20 отбора се състезаваха във футболния турнир „Шампион на шампионите“ в Златоград

Изображение 1 от 2

    С много награди и емоции завърши детската футболна надпревара „Шампион на шампионите 2018“, която се организира за пета поредна година в Златоград.

    Участваха отбори от цялата страна, а малките футболисти демонстрираха спортен хъс и в продължение на пет дни дадоха най-доброто от себе си, превръщайки турнира в истински спортен празник. 
    Млади таланти от цяла България показаха нестихващ ентусиазъм, умения с топката и създадоха много настроение за зрителите на стадиона. Над двадесет отбора в три различни възрасти взеха участие в състезанието, което се превръща в едно от най-големите спортни събития в района на Родопите. 
    След петдневни битки на терена на стадиона в Златоград, въпреки дъжда и лошите климатични условия, децата се раздадоха докрай и се представиха повече от достойно. След последните срещи класирането в отделните възрасти е следното:

    При децата, родени 2006 година:
    1. ФК „Димитровград“
    2. ДФК „Звездичка“ – гр. Бургас
    3. ФК „Родопа“ – гр. Смолян

    При децата родени 2007 година:
    1. ФК „Арес“ – гр. София 
    2. ФК „Спартак“ – гр. Пловдив 
    3. ФК „Арена Запад“– гр. Казанлък

    При децата, родени 2008-2009 година:
    1. ФК „Арена Запад“ – гр. Казанлък 
    2. ФК „Царско Село“ – гр. София 
    3. ФК „Барокко“ – гр. София

    Награждаването на победителите и техните подгласници се състоя на Централния площад в Златоград, а купите и медалите връчи кметът на Общината домакин Мирослав Янчев. Специални отличия имаше и за най-добрите индивидуални състезатели по постове, а участници, треньори, съдии и гости на турнира заявиха готовност да посетят Златоград и следващата година.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини