С премиера на новата комедия „Ами сега!!!" РДТ открива сезона в Смолян

Изображение 1 от 4

    На 20 и 21 септември от 19.00 ч. ще бъде премиерата на новия спектакъл „Ами сега!!!” на РДТ „Николй Хайтов“ в Смолян. Голямата зала ще посрещне публиката на Смолян и гостите на града с новата продукция, финансирана от Община Смолян. Тя е поставен майстора на комедията Красимир Ранков, по текст на Димитър Маринов. В представлението в актьорския екип ще участва Красимир Ранков, заедно с Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков.

    Творческият екип обещава 90 минути смях със заплетени любовни взаимоотношения, в който всеки зрител вероятно ще открие по нещо и от себе си.

    Актьорите с великолепно чувство за хумор ще търсят изход от абсурдни ситуации, създадени от неочакван любовен многоъгълник. Това е спектакъл за взаимоотношенията между мъжа и жената в любовта и семейния живот – за суетата, изневярата, ревността, изкушенията. Тези човешки слабости често ни поставят в деликатни ситуации, от които търсим изход.
    Докато спорим дали сексът и любовта са неделимо цяло и кой кого обича повече или не обича, пиесата се превръща в своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог и неповторим хумор.
    Билети можете да закупите на касата на театъра и на тел. 0893 338 173, 0893 338 169

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини