Календар на община Смолян подпомага лечението на десетмесечната Ели

Днес бяха дарени събраните средства от инициативата „Да покажем красотите на община Смолян в календар” на бащата на десетмесечната Ели, Антон Кацаров. Събраната сума в размер на 5 493 лв. беше връчена от кмета Николай Мелемов.
„ Благодаря на всички хора от Смолян и цяла България, които бяха съпричастни към благородната кауза и дариха средства за лечението на малката Елисавета като закупиха календара на община Смолян”, каза Мелемов.
„И аз искам да изкажа нашата благодарност към г-н Мелемов за организираната благородна инициатива и всички хора, които се включиха в нея и дариха средства за нашата дъщеря”, посочи Кацаров. Той обясни, че предстоят изследвания и интензивна рехабилитация на Ели, която има поставена диагноза епилепсия. Може да се наложи и лечение в чужбина и тези средства ще бъдат в много голяма помощ на семейството, което има още едно дете на 5 години. Мелемов каза, че семейството може да разчита на помощ, която не приключва с тази инициатива, защото Ели е наше дете.
Бащата благодари и поясни, че на този етап не се нуждаят от събиране на повече средства, а ако се наложи след време ще съобщят.
Община Смолян благодари на всички, които показаха съпричастност към благородната кауза, както и на авторите на снимките, които ги предоставиха безвъзмездно за изработването на календара. Изказваме благодарност и към всички хора, които се отзоваха да продават календара с благотворителна цел.
Първата ни инициатива приключи успешно, благодарение на всички участници в нея и хора с големи сърца.
От 1 февруари стартира и второто издание на инициативата за календар 2020 на община Смолян.

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини