Емил Радев в Хасково: Битката за европарламента е битката за България

    Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Емил Радев се включи в туристически поход до мястото на славната  победа на цар Иван Асен II при Клокотница. В похода на победата на изборите на 26 май се включиха стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, сред които народните представители Евгения Ангелова, д-р Георги Станков и Митко Полихронов, областният координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев, представители на коалиционните партньори, на туристическите дружества от Хасково и региона.

    „Походът към победата  на 26 май е не случайно се провежда на 12 – ти. Защото днес трябва да си припомним поуките от славната победа на цар Иван Асен II и да почерпим мъдрост от тях. На първо място противникът на българския цар нарушава мирното споразумение  и си плаща цената за това. На второ място българският владетел освобождава всички военнопленници и показва не виждано до тогава хуманност и не на последно място – в чест на победата започва да гради църкви. Една от тях е  „Св.40 Мъченици” във Велико Търново, която нашето правителство възроди за нов живот преди няколко години. Това са поуките от  битката при Клокотница. Като мъдри европейски политици нашите бъдещи евродепутати трябва да ги знаят и да следват”, каза областният координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев. Той подчерта, че  битката на България е на 26 май.”Ако не спечели  ГЕРБ тази битка, означава, че ще я спечелят посредствеността и омразата, която ежедневно излъчват нашите политически опоненти”, категоричен е Делян Добрев.

    „Битката за Европарламента е битката за България, за политиките, които до днес сме защитавали и за тяхното отстояване и в следващия мандат”. С тези думи започна разговора със симпатизантите си в Хасково Емил Радев. „Като гледам листата на нашите опоненти тя е лека компилация от криминалната хроника за деня и доклад на комисията по досиетата. Да пратиш хора, които са членове на бившите комунистически тайни служби в Европейския парламент е провокация. Това е голям удар и за България”, категоричен е кандидатът за евродепутат . Той припомни, че в Европарламента има депутати, които са се борили срещу комунистическия режим, а те искат да изпратят там сътрудници на тайните комунистически служби?! Това наистина ще накърни сериозно имиджа на България”, категоричен е Емил Радев.  Той посочи, че заявките на опонентите още от сега са да доносничат срещу държавата ни. „Затова ако искаме силна България, трябва да се мобилизираме и да отидем в Европейския парламент обединени около такива каузи като влизане в Шенген и в Еврозоната, отпадане на механизма за сътрудничество и проверка, отхвърляне на пакет „Мобилност” и край на двойните стандарти, каза още кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини