Конкурс за красиви деца, колоездачна обиколка и среща с тайните на театъра за 1 юни в Смолян

Община Смолян организира на 1 юни конкурс и колоездачна обиколка. От 10.00 часа на Амфитеатъра на площад „България“ ще започне конкурсът „Мис и мистър Капчица“, като записването за участие ще бъде пред сцената преди самото представяне. Ако времето е неподходящо, конкурсът ще се проведе в зала №1 на РДТ в града. Със същия начален час е и колоездачната обиколка, която няма конкурсен характер, а записването е на адрес :www.smolyan.bg. Спортната проява ще се проведе при хубаво време, а условие за участие е наличието на предпазни каски, както и подписана декларация от родител за непълнолетните.

На площад „България“ /нов център/ на 1 юни ще бъде и проявата „Открий Европа“, организирана съвместно от ОДК и Община Смолян. Ще има забавни игри и творчески ателиета за малки и големи деца.

От 11.30ч. до 13.00 ч. ще бъде инициативата Отворени врата за деца и юноши в Родопския драматичен театър-среща с герои и актьори от детски представления. В зала №2 децата ще могат да се докоснат до куклите, да видят декорите и да поговорят с актьорите.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини