Иво Христов: Не Борисов спечели вота за ГЕРБ, а този, който контролираше комисиите - Цветанов

Огорчен съм от изборния резултат, защото това беше победа на апатията над здравия разум. От гледна точка на историята това е едно морално поражение. Истината е, че очаквах ГЕРБ да се срине напълно, защото няма общество, което да толерира корупцията, но се оказва, че българското общество е някаква аномалия.

Това сподели в сутрешния блок на bTV избраният за евродепутат от листата на БСП Иво Христов.

"Имам резерви относно изборния резултат, защото от наблюденията си в страната не съм убеден, че това бяха честни избори. Има прекалено много свидетелства за принуда, натиск, корпоративен вот. Имаше манипулации на твърде много нива. Не бяха честни и почтени тези избори", сподели още Христов.

"Не смятам, че Борисов спечели изборите за ГЕРБ. Спечели ги този, който контролираше комисиите и това бе Цветанов. Омерзителен е начинът, по който той бе низвергнат. Виждате, че за него сега говорят високомерно и го изхвърлиха на бунището на ГЕРБ.

Гледам този проповедник на любовта, небръснат и с охрана. Той хвърля пачки в Ямбол, а там загуби. Ако някой спечели на тези изборите, това бе Цветанов. Той бе низвергнат, изхвърлен на бунището на ГЕРБ. Цветанов трябва да създаде фракция "ГЕРБ бушони", коментира той

"Чух се с президента, отношенията ни са идеални от самото начало. Той ми честити победата, а и продължавам да работя по стратегическите теми. Не я съветвам Нинова, защото не съм партиен член, но обменяме мнения, за последно обсъждахме изборните резултати. Мога да заявя, че това поражение на изборите не я нокаутирало, даже напротив – станала е по-мотивирана", каза в заключение Иво Христов.

Източник: epicenter.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ми
    Мина
    6 -2
    12:03, 3 юни 2019
    Като го чета, започвам да си мисля,че си пада по Цветанов. И да го светна,че изборите ги загубиха двете канджи, които не казаха една читава дума за това, какво трябва да отстояват всички български евродепутати, в какво трябва да се обединят , заради страната си.
  • 2
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    3 -1
    14:41, 3 юни 2019
    Яд ги е искаха победата на всяка цена но никой ги не ще ко могат да предложат а
  • 3
    Ми
    Мислещ
    3 -1
    15:20, 3 юни 2019
    Бедни ми Христов!Не вярвам да си толкова тъп,че да не разбираш какво се случва!Българският народ е мъдър,и за пореден път ви показа,че не иска комунистите да отново да съсипят България!Защото ако бяхте спечелили изборите,щяхте да направите всичко,за да предизвикате предсрочни избори,с които евентуално да се върнете да управлявате.Е не ви се получи и сега ревете!
  • 4
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    1 0
    15:36, 3 юни 2019
    Браво точно така е един мислещ правилно имаме напредък колега.

Още новини

Последни новини