7 °C

Организират благотворителна кампания за лечението на Ицо Брадата, поетеса от Смолян дарява приходите от книгите си

  Смолянчани организират благотворителна инициатива за своя съгражданин Христо Христов, известен сред смолянчани с артистичния прякор Ицо Брадата. За благотворителната кауза в социалната мрежа Фейсбук вече има страница: Благотворителна инициатива за Ицо Брадата - https: //www. facebook.com/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%98%D1%86%D0%BE-%D0%91%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-338618296807389/?__tn__=K-R&eid=ARA06Zzna2NvYar7mZTQ4iCUYmbLWW5UspPAXaTL3_cYhMCnD8zfL-P90cKwf4ce3x3aIWKBJtT0hMCQ&fref=mentions

  Все повече хора разбират за спешната нужда от предоперативно лечение, операции за смяна на двете тазобедрени стави и следоперативно лечение и се включват в инициативата. Една от тях е Екатерина Глухова от Смолян, млада майка на две деца, която пише и сама издава книгите си.  Тя обяви, че всеки, който желае да закупи книгите ѝ, може да преведе сумата по Сметката, в която се събират пари за Ицо Брадата. Съвсем скоро сърцатата млада жена беше гост на еТВ и СмолянБГвести,  представихме я новините – http: //www. smolyan. bgvesti.net/videos/203358/zashcho-sled-dzhda-edna-mlada-mayka-buduva-po-tseli-noshchi-i-kak-se-stava-geroinya-v-lyuboven-roman

   Тя посочва и посочва и цената на стихосбирките:
  „След Дъжда“ – 13, 00лв.
  „Бели Петна“ – 7, 00лв.
  „На Ръба“ – 7, 00лв.
  В комплект трите книги са 22, 00лв. , а смолянчанката обяви, че ще изпраща книги само след показан документ за превод, а при въпроси можете да ѝ пишете на лични съобщения в социалната медия. Тя допълва, че в офиса на ул. „Полковник Дичо Петров“ 15 в Смолян е поставена кутя за събиране на средства за Ицо Брадата, а срокът е до 15. 07. 2019г.  

  Ицо има сериозно съпътсващо заболяване – Венозна недостатъчност, което допълнително усложнява състоянието му.  Необходимата сума е 20, 000 (двайсет хиляди) лева, за целта всеки, който желау да помогне, може да го направи на посочената сметка.

  Тя е откритата на името на сина му Иван, тъй като за Ицо предстои дълъг престой в болница, а така винаги ще бъде възможно да се реагира максимално бързо от страна на семейството му по отношение на финансовите дела.

  Банкова сметка в лева, титуляр:

  Иван Христов Иванов
  УниКредит Булбанк
  IBAN: BG63UNCR70001523607036

  Сметката е в лева, но не е проблем, ако преводът е в друга валута. Банката превалутира по курса на деня и в банковата сметка постъпва еквивалентът в лева. Семейството на Ицо благодари на всички, които помагат сега или ще се включат в благотворителната инициатива.

  Щиляна Чакърова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   За
   Захари
   0 0
   23:26, 28 юни 2019
   Успех и бързо оздравяване, Ице!

  Още новини

  Хороскоп за 16.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес съсредоточете повечето от усилията си върху професионалната сфера, защото съществува риск от неуспех. Огледайте нещата от всичките им страни до най-малките подробности. Изберете най-подходящия момент за действие, от това ще зависи много. Някои от вас получават финансови приходи от успешно реализирани сделки с наеми и продажби на имоти.
  16.10.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Заели сте се с много дела едновременно и имате всички шансове да успеете, стига да овладеете емоциите си. Не допускайте външни вмешателства в работата си, особено, ако е свързана със значителни суми. Вие най-добре знаете какво трябва да се направи. Потърсете контакт с приятел, с който отдавна не сте се чували.
  16.10.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Делата ви днес ще бъдат успешни, ако проявите търпение и оставите обстоятелствата да работят във ваша полза. Харчете по-малко от заработеното и ще имате повече. Ако споделите вечерта си с любимия човек ще неутрализирате напрежението от деня и ще се заредите с нови сили. Очакват ви приятни емоции.
  16.10.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  В подкрепа на работата ви ще се мобилизирате и я приключите навреме. Имате добра енергия, а и физическата ви форма позволява да се натоварите повече, няма да се отрази на неблагоприятно на общуванията ви. В желанието си да сте полезни на някого ще направите и невъзможното, дано го оцени.
  16.10.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Силни емоции и добро настроение ще преобладават сред Лъвовете. С отворени сетива сте за новостите и няма да пропуснете добрата възможност, която ви се предлага днес. Активността ви ще е провокирана и от желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си. Не пренебрегвайте човека, който ще ви потърси за подкрепа.
  16.10.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Някои Деви днес ще бъдат заинтригувани от делово предложение, което идва тъкмо навреме. Имате възможност сами да прецените дали поемате риск или не, и да се справите със ситуацията. За предпочитане е да не намесвате роднините си, които едва ли ще са в състояние да погледнат обективно на нещата.
  16.10.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Независимо дали се занимавате с работа или развлечения, със сигурност вие ще сте един от хората, които дават идеи. Бъдете готови да се съобразите и с всяко чуждо мнение. Само така ще постигнете нужното спокойствие в обстановката около вас. Някои от вас ще предприемат кратко пътуване.
  16.10.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нещата ви ще се развиват такива, каквито сте ги планирали. Ще получите финансови придобивки и ще можете да се поглезите. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви настрои на хазартна вълна. Може би трябва да преразгледате отношенията си с някои хора и да преосмислите връзки, които ви потискат.
  16.10.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Професионалната ви работа ще запълва основната част от времето ви днес. Без изненади ще протича деня и на творците, отдадени на творчеството си ще се посветят на идеите си. Вложените усилия ще бъдат гаранция за сполука. За други издигане в службата и финансови придобивки. Изненадайте приятно партньора си.
  16.10.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Опитайте се да разведрите атмосферата около вас, повече напрежение е нездравословно. Намерете себе си и своето място сред другите. От правилната ви преценка ще зависи бъдещето на много хора. Разпределете времето си, като не пропускате да обърнете внимание на близките си и на нуждата ви от почивка.
  16.10.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се организирате и ще свършите всичко, което планирате за днес, без това да се отрази на връзките ви с околните. При постигане на договорености не изхождайте единствено от личните си интереси, защото няма да се стигне до сделка. Използвайте деня си и за подготовка на предстоящо пътуване.
  16.10.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За повечето от представителите на знака този ден обещава да бъде спокоен и без излишни изненади. Въпреки това обаче бъдете готови за нещо, от което зависи начина, по който ще протича бъдещата ви работа. Опитайте се да възстановите добрите си отношения с човек, който е бил ценен за вас по един или друг начин. Удовлетворението ви от вечерта ще е пълно.
  16.10.2019
  Последни новини