Без местни тенисисти на полуфинала за „Купа Хасково“

Изображение 1 от 5

    Интересни мачове, част от които доста оспорвани, се изиграха на кортовете в парк Кенана за „Купа Хасково“.

    Днес бяха двубоите от 1/8 и 1/4 финалите в надпреварата на сингъл. След като вчера представителите на хасковската школа Мерт Рамадан и Васил Иванов записаха победи, днес и двамата отпаднаха на осминафиналите.

    Мерт Рамадан загуби от Любимир Лещански. Мачът завърши 7-6 (5)/6-1. На четвъртфиналите Лещански победи Мартин Илиев с 6-2/6-0 и утре ще играе мач за място на финала. Съперник на Лещански на полуфиналите ще бъде Христо Валеов. Днес тенисистът от НСА записа две победи- над Иван Трендафилов и над Мартин Томов.

    В другия полуфинал един срещу друг ще се изправят Любослав Иванчев от (ПлПСК) и Ивайло Керемедчиев от (БарСп). Полуфиналите на сингъл са утре. Тогава е и финалът на двойки. Решителния мач за титлата на сингъл е в неделя. Домакин на състезанието е ТК „Хасково 2015“, а надпреварата е с наградният фонд 2000 лева.

     haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ев
      Евертъна
      3 0
      18:44, 19 юли 2019
      Срамота. А и с тия празни трибуни, направо жалка картинка.
    • 2
      За
      Запознат
      2 0
      09:39, 20 юли 2019
      Така ще е! За съжаление ТК Хасково 2015 с тези безумно високи такси прогониха децата. И да имаш талант и желание нямаш ли пари си вън от отбора. Затова децата се преориентират към бадминтон и там жънат успехи.
    Последни новини