Синтия Ериво изпълнява "Stand Up" от филма "Хариет" (видео)

Базиран на вълнуващия и вдъхновяващ живот на емблематичен американски борец за свобода, филмът "Хариет" разказва необикновената история за бягството на Хариет Тъбман от робство и превръщането ѝ в един от най-големите герои на Америка. Нейната смелост, изобретателност и упоритост освобождават стотици роби и променят хода на историята.

Хариет се превръща в символ на борбата за свобода след смъртта ѝ през 1913 г. Филмът е вече по кината, а песента от него "Stand Up" е изпълнена от Синтия Ериво и предава с невероятна класа емоцията на тази истинска история. 

За тези, които слушат и разбират RnB, Синтия Ериво е голямо и почитано име, също. Британската певица и актриса с нигерийски корени има театралната награда "Тони" с главната си роля в мюзикъла "Пурпурен цвят" и е един от деветте наградени с "Грами" за 2017 г. за най-добър албум на музикъл.

Синтия Ериво има роли в редица ТВ сериали, най-новият от които е на HBO по романа на Стивън Кинг "The Outsider". Трябва да споменем и участието в третия сезон на "Геният" на National Geographic, посветен на Арета Франклин, където тя е в ролята на великата изпълнителка.

Сред филмовите роли е участието ѝ във "Вдовици" на режисьора Стив Маккуин, трилърът от 2018 г. „Лоши времена в Ел Роял“ и биографичния „Хариет“, в която тя играе Хариет Тъбман. Да добавим само финален щрих към портрета на ѝ - песента "Stand Up" е написана от Джошуа Брайън Кембъл и Синтия Ериво.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини