Шофьори трошат камиони в разбит канал на границата за Турция (видео)

Изображение 1 от 6

    Шофьори трошат камиони в отводнителен канал на граничния пункт "Капитан Андреево". За ситуацията сигнализира гневен водач, който разпространи видеоклип в социалната мрежа.

    Мъжът обяснява, че въпросният участък се намира на първа линия на българската митница в посока за Турция. На записът се вижда открит отводнителен канал, по който липсват решетки, а освен това е разбита и част от асфалтовата настилка. Шофьорите няма как да заобиколят просеката и непрекъснато хлътват в нея.

    "Този камион е 2019 година, на 5 месеца е и този камион трябва да мине през това нещо", яростно обяснява водачът, показвайки фирмен тир. Той се опасява, че минавайки през препятствието, може да се спука гума, да удари резервоара или да се повреди друга част на автомобила. "Това не е ли позор, не е ли срамота", ядосва се шофьорът.

    Потърсени за коментар, от агенция "Митници" заявиха, че решетките са махнати, за да се почисти и ремонтира отводнителният канал, в който ще се положи тръба, която ще бъде покрита с асфалт. Уточниха, че дейностите ще бъдат извършени в кратък срок. Допълниха, че дори има поставени указателни тебели за течащия ремонт.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Пи
      Пича с Москвича
      2 0
      19:34, 9 дек 2019
      З.ъ с.ъ скъса
    • 2
      Евала един които да ги напсувам браво чичка, жив и здрав да си .
    • 3
      Фу
      Футболиер
      8 -1
      09:20, 10 дек 2019
      Да това заслужават само взимат такси винетки данъци и накрая нищоооооооо едно голяма НУЛА всичките начело с Бойко Борисов дето се тупа по гърдите и казва, че всичко е наред ....
    • 4
      Jo
      John
      4 0
      13:48, 10 дек 2019
      на първа бариера има подобно хлътване, направията им трая 2 месеца, състоянието пак същото!
    • 5
      Во
      Вова
      0 -2
      11:06, 11 дек 2019
      Колегата е прав но не бива да псува на клипа и деца ще го гледат.
    Последни новини