Община Баните отменя празника на минералната вода на 5 и 6 май

Празникът на община Баните и минералната вода, който традиционно се провежда на 5-ти и 6-ти май, тази година се отменя, поради въведеното извънредно положение в страната и епидемиологичната обстановка.

Това съобщават от Община Баните и допълват, че след отмяната на карантинните мерки и възстановяване на нормален социален живот, през летните месеци жителите и гостите ще могат да бъдат част от традиционните съботни концертни изяви на откритата сцена на новия център в с. Баните.

Тези събития се организират по инициатива на Кмета на община Баните Милен Белчев, а читалищата имат възможност за изява, за да представят на гостите и жителите местната култура, традиции, бит.

От общинската администрация планират, след нормализиране на ситуацията да организират нови концертни прояви през летните почивни дни.

От ръководството на община Баните допълват, че се направи необходимото за подобряване на туристическата инфраструктура и условията за отдих и почивка, за да посрещне отново стотиците почиващи и гости.

СмолянБГвести

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини