Бруно! ... Сигурен ли си, че си над 18

Вулгарен, шокиращ, убийствено забавен, блестящ, безстрашен, безумен, недодялан, истеричен... какво ли не се каза за Борат. Сега Саша Барон Коен в „Бруно" заслужава превъзходната степен на всичките тези прилагателни. Неговият герой от Da Ali G Show е втория най-известен австриец, наравно с Хитлер. И сега той тръгва по големия екран.

За непосветените, филмът е третият, който Саша Барон Коен пръква на основата на образите от Da Ali G Show, последвалия Ali G Indahouse и Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.

Австрийският моден репортер Бруно, хомосексуален, е уволнен от своето шоу след проваля дефиле през Седмицата на модата в Милано. Придружен от помощника си Луц, той заминава за Щатите, за да се превърне в суперзвезда.

Опитите му да стане известен включват различни методи - от говорител на благотворителна кампания, решаване на израелско-палестинския конфликт, заснемане секс касета с нищо неподозиращия Рон Пол (американски физик и конгресмен, републиканец) до осиновяване на черно бебе на име O.J чрез "swapping him" за iPod.

Накрая Бруно е постигна славата и семейното щастие (!). На финалните надписи той записва благотворително песен с Bono (от U2), Елтън Джон, Snoop Dogg, Крис Мартин (от Coldplay), Стинг и Слаш от Guns N Roses.

Трейлърът не е подходящ за лица под 18. То и над 18, също - запознатите с филма споделят смут и объркване. Както и да е – отзивите в медиите са крайно противоречиви. Премиерата обаче е днес.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини