Избраха кой ще играе Конан Варварина

Ръководството на киностудиите Millennium Films и Lionsgate, под чийто лейбъл ще бъде заснет римейкът на хитовия филм "Конан Варварина", е избрало кой ще изпълнява главната роля. По данни на Deadline Hollywood в образа на Конан ще се превъплъти актьорът Джейсън Момоа. Той е известен от сериалите "Старгейт: Атлантис" и "Спасители на плажа", предаде БТА.

Трима актьори се състезаваха за главната роля в римейка на прочутия филм "Конан Варварина", с който се прочу губернаторът на Калифорния Арнолд Шварценегер, съобщи сайтът JustJared. За ролята на Конан се бориха звездата от филма "Здрач" Келън Латс, изпълняващ ролята на вампир-вегетарианец, актьорът Джейсън Момоа и Джаред Падалески - звезда от сериала "Свръхестествено", снимал се преди в римейка на "Петък 13-и" и в редица други ленти. 

Режисьор на проекта е Маркус Ниспел. Първоначално се предполагаше, че той може да предпочете Джаред Падалески, с когото е работил в "Петък 13-и". На плановете на актьора очевидно е попречила предстоящата му сватба през пролетта на тази година. 

Лента.ру припомня, че снимките на филма "Конан Варварина" ще започнат на 15 март 2010 година. Лентата ще се снима предимно в България. Бюджетът на новия "Конан Варварина" е 50 милиона долара.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини