Скандалният Хю Грант: "Мразя киното, но имам много деца и ми трябват пари"

Изображение 1 от 3

    Хю Грант отново ни изненада с типичния си странен английски хумор и неподправено поведение. Актьорът откровено си призна, че участието му в новото голямо заглавие по кината, филмът "Уонка", не е било много позитивно.

    В предстоящата предистория на „Чарли и шоколадовата фабрика“ Грант изобразява умпа-лумпа – представител на измислена група от малки същества, подобни на елфите, които имат оранжева кожа и зелена коса. Грант сподели, че „мрази“ тази своя трансформация.

    „Беше като венец от тръни, много неудобно“, каза 63-годишният Грант на пресконференция, според Metro. „Не си мълчах по въпроса… Нямаше как да намразя цялото преживяване повече от това.“

    Грант играе заедно с Тимъти Шаламе, Оливия Колман, Кийгън Майкъл-Кий и други известни актьори в пищния мюзикъл на голям екран.

    Хю Грант също така шеговито призна, че трябвало да направи някои жертви, когато приел ролята, за да подсигури прехраната на семейството си.

    „Малко мразя [да правя филми], но имам много деца и се нуждая от пари.“ – каза той.

    Хю Грант има общо пет деца – Табита, на 12 години, и Феликс, на 9 години – от бившата си съпруга Тинглан Хонг. Той също така има три деца на възраст 11, 6 и 5 години, от настоящата си съпругата си Анна Еберщайн.

    Звездата от "Наистина любов" добави, че филмовите ефекти са били необичайни за него и това е повлияло на играта му във филма. „Честно казано, това, което направих с тялото си, беше ужасно и всичко беше заменено с анимация“, каза Грант.

    Актьорът също така отбеляза, че не е твърде доволен и от танцовата част на "Уонка". „Много е объркващо, със CGI сега не можете да разберете какво се случва", каза Грант.

    Грант и Кинг преди това са работили заедно по филми като "Падингтън 2".

    Междувременно режисьорът обясни защо е избрал именно Грант за ролята на умпа-лумпа в "Уонка".

    „Те са толкова хапливи, сатирични и забавни [...] Имах това видение за Хю Грант, толкова висок, с оранжева кожа и зелена коса. След като тази картина дойде в ума ти, трябва да се опиташ да я реализираш.

    Източник: Edna.BG

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини