"Сексът и градът 2" - епична грозотия, увенчана с успех

"Сексът и градът 2" може да е загубил скандалните си сценарии и лудориите, които шокираха и впечатляваха феновете, но киноекспертите и поклонниците му предричат, че това няма да спре феновете да гледат продължението.

Жените по света приготвят гардеробите си за парти и планират процедури за разкрасяване и обеди, които да съвпаднат с новата поява на Кари Брадшоу и трите й приятелки на големия екран в "Сексът и градът 2", който ще се появи в над 30 страни до следващата седмица.

Както и при първия филм, критиците в САЩ не бяха ласкаво настроени. USA Today го определи като "покъртителна глупост", New York magazine "епична грозотия", а според Los Angeles Times "сатирата е спаднала, иронията атрофирала, а хуморът е слаб". Някои рецензии обаче бяха позитивни, пише БГНЕС.

Hollywood Reporter, например, смята че продължението има "повече хаплив хумор" от първия филм, като му предрича касов успех. Първата част събра над 415 милиона долара по света в разказите си за жените от Ню Йорк, които се борят с живота и любовта. "Даже филмът да е ужасен, на жените не им пука", смятат анализаторите от Hollywood.com, като добавят, че за много от тях "това са техните "Звездни войни". Това са персонажите, които обичат".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини