ДСБ и СДС в Смолян с обща кандидатура за кмет

СДС и ДСБ няма да имат самостоятелни кандидати за кмет на община Смолян, съобщиха от Синята коалиция в родопския град, която се учреди с Меморандум през ноември 2010г.

Обединението на двете демократични партии на местно ниво, ще издигне обща кандидатура за кмет на общината, както и листа за общински съветници.

С това изявление от ръководството на партийната коалиция в Смолян, се отрича лансираната в местен вестник публикацията „Журналист – кандидат за кмет на Смолян” .        

 Към настоящия момент нито в ДСБ, нито в СДС в родопския град имат номинации за кандидат-кметове на община Смолян, още по-малко определени кандидатури.

В статията на вестника се лансира името на журналиста Зарко Маринов, който е и съпредседател на Синята коалиция в Смолян, като номинация за кмет на ДСБ.

Синята коалиция  ще спази своите ангажименти за открит диалог с медиите и ще оповести  своевременно  кандидатурата си за кмет на Смолян, но едва след като кандидатът бъде избран, допълват от ръководството на  партийното обединение в Смолян.

 Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини