Мис Свят 2011 директно от Лондон тази неделя. Да подкрепим Ваня Пенева

На 6 ноември, неделя, точно в 19:00 в националния ефир на TV7 ще бъде излъчен международният конкурс за красота Мис Свят 2011, директно от залата Ърлс Корт в Лондон. Ваня Пенева е българката, която ще защити честта на страната ни на бляскавото шоу. Мис България 2011 бе избрана в края на месец юни на специална церемония, излъчена ексклузивно по TV7, на която сред 12 финалистки Ваня грабна титлата и спечели правото да замине за Лондон. В момента в Интернет тече гласуване за фаворит на зрителите за Мис Свят 2011 и всички почитатели на Ваня могат да я подкрепят и онлайн на адрес: http://www.missosology.org.

Гости в коментарното студио на Мис Свят 2011 с водещ Инна Пелева, което започва точно в 18:45 – непосредствено преди директното излъчване на конкурса, ще бъдат Стойчо Керев, член на журито на Мис България 2011, и дизайнерът София Борисова, изработила тоалетите на Ваня Пенева за участието й в конкурса Мис Свят в Лондон, както и всички тоалети на претендентките за Мис България 2011. В деня на церемонията телевизията ще излъчи и специален репортаж за майката на Мис България 2011.

Финалът на конкурса Мис Свят е заключителният етап от съревнованието за избор на най-красивата жена в света. Точно 122 красавици от всички краища на земното кълбо се събраха преди две седмици в Лондон, за да докажат своите качества и да защитят титлите си на национални носителки на короната на красотата.

Тази година се навършват 60 години от първия конкурс за красота, който се е провел на южния бряг на река Темза. Мис Свят 2011 се различава с няколко нови, но вълнуващи промени. Четири специализирани телевизонни екипа живеят с участниците през целия период на конкурса. Преди обявяването на бъдещата кралица на красотата за тази година, част от журито ще разкрие своите фаворити и как е оценило участничките в надпреварата, а специален гост на церемонията е първата излъчена Мис Свят – Кики Хаакансон от Швеция.

Мис Свят е най-гледаното в света годишно телевизионно излъчване, което създава мост между държавите, изпратили своите претендетки, по начин който не е представен на нито едно подобно глобално събитие. Телевизионото шоу се гледа от над 1 милиард зрители от 168 страни в света. Мис Свят ще представи Обединеното кралство, като водещата туристическа дестинация по време на подготовката за провеждането на Олимпийските игри в Лондон през 2012.     

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини