Меле с ножове на „Картечар“ заради приставане

Хасковлия е наръган с нож и е с временна опасност за живота след тежко меле разиграло се снощи около 20 часа на улица „Картечар“. Трима души са нападнали 40 годишен мъж, защото дъщерята на единия пристанала на сина на мъжа. Бащата на момичето пък не бил съгласен с връзката.

Крамолата бе прекратена едва след намесата на два полицейски патрула. При разделянето на побойниците полицаите установили, че потърпевшия има прорезни рани по главата и лявото рамо. Мъжът е бил отведен в болница, където след преглед лекарите открили, че има и проникване в задна лява гръбна област на белия дроб с последвал пневмотракс. Извършена е животоспасяваща операция. Положението на мъжа засега е стабилно.

След разпити полицията установила извършителя-43 годишен мъж, който при наказателната си акция е бил подпомаган от 26 и 40-годишни комшии.

Нападателят заявил, че 20-годишната му дъщеря избягала при сина на потърпевшия. Въпреки многото настоявания тя да се върне, това не станало и затова се стигнало до саморазправата.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини