Петър Харадинов стана почетен член на Националната асоциация на секретарите на общини

Петър Харадинов бе удостоен с отличието Почетен член  на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България

На 20-то Юбилейно Общо събрание на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България, което се проведе в Созопол от 8 до 10 екссекретарят на община Смолян в мандат 2003-2011г. Петър Харадинов получи званието „Почетен член на НАСОРБ”. То бе единодушно гласувано от присъстващите на Юбилейното Общо събрание.

Отличието е за приноса на Харадинов за утвърждаването, институционализирането и развитието на Асоциацията, който освен дългогодишен член на Управителния съвет е и   председател на асоциацията.

При награждаването Петър Харадинов благодари на Управителния съвет и Общото събрание за оказваната му висока чест. Той пожела на секретарите на общини да отстояват авторитета на институцията секретар на община и да се борят за нейната устойчивост. Към момента Петър Харадинов е член на Областния съвет на БСП и секретар на Общинския съвет на партията в Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини