Камарата на строителите награди кмета на Златоград

Камарата на строителите в България-областно представителство Смолян удостои кмета на община Златоград Мирослав Янчев за принос в съхраняването и развитието на местния бизнес.

На тържество за Деня на строителя, председателят на областното представителство в Смолян инж. Албен Родопманов, връчи наградата на кмета.

Янчев благодари за признанието и сподели пред строителите, че с помощта на получените средства от Европейския съюз, община Златоград е успяла да реализира редица проекти, с които се промени изцяло облика на административния център на най-южния ни град.

„… реконструира се парка в Централната градска част и се изгради комуникационно трасе, което обхваща движението на автомобили от Смолян и Кърджали в посока ГКПП Златоград – Ксанти, изгражда се нов стадион, благоустрои се централния площад.”
Освен модернизирането на града и превръщането му в по-доброто място за живеене, с реализацията на обектите се създаде и заетост за местното население за голям период от време.
Янчев подчерта още, че е важно строителните фирми качествено и срочно да изпълняват възложените обекти, както и да се работи в унисон с изискванията и регламентите на Европейски съюз, за да се избегнат финансови корекции.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини