Заловиха касапите от побоя, в който наръгаха момче от Смолян, пострада и синът на смолянския кмет

Пловдивските полицаи заловиха двама младежи, заподозрени в побоя и последвалото кърваво меле пред чалга дискотека в Пловдив.

На 1 декември, при скандал между две компании бе намушкан 27-годишният Денислав Хаджиев от Смолян, който беше наръган с нож в корема и гърдите 7 пъти.

При инцидента пострадаха и още две 22-годишни момчета от родопския град-единият от които беше синът на кмета на Смолян Николай Мелемов-Марио.

В хода на разследването криминалистите от Четвърто РУП и от сектор „Противодействие на криминалната престъпност" уличиха в деянието И.Б.(22) от Пазарджик и К.М.(27) от Пещера.

И.Б. е бил задържан за 24 часа, след което приведен в следствения арест за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за опит за убийство. И.Б. е привлечен като обвиняем за нанасяне на телесна повреда.

Първоначално от полицията обявиха, че нападателят с нож е бил Марио, малко по-късно опровергаха първоначалната информация и се извиниха на Мелемов и семейството му. Въпреки, че инцидентът стана пред куп свидетели, никой не се намеси в сбиването между компаниите. Тогава от полицията в Пловдив обявиха, че единствено записите от охранителните камери пред нощния клуб ще разбулят истинските извършители на клането.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини