Инграт* +16

Не, уважаеми, това не е нова поза, нито нов термин от категорията в порно сайтовете.
Това си е хубава френска дума.
Понеже някои мъже сте станали фини и нежни, тънкообидни души, аз ще ви поднеса нежно в стил “Гурме” мнението си за някои от вас и както “Последно танго в Париж” набързо ще ви намажа с масло дупетата преди да…
Сигурно дотук не ме разбрахте, понеже крехката си младост посветихте на цици, футбол, порно и зазяпване по същите 3 неща.
Но това никак не ви пречи да бъдете компетенти всезнайковци, правещи се на част от вечно неоправдана и неразбрана от жените каста.
Напоследък чух много мъже да се оплакват от СОБСТВЕНИЯ СИ ИЗБОР на жена. Парадоксално, предвид как крайно безочливо консумирате от присъствието на женски елемент в жалкото си живучкане и дори накрая ревете като бебета, понеже ви е натежал мързеливият задник и сте се изсулили от цицката преди хубаво да се насучете. Много ви е мъчно, че жените били материалистки. Това го чувам все по-често напоследък от най-скъсаните шушляци, дето няма как да знаят какво е такава жена, понеже тя не наобикаля тях, а … мъжете с пари!
Но истината е, че можете да сте обвързани и въпреки това да си заврете всякакви анатомични части във всяка която ви намигне курбанджийската. Нищо, че може да минава през банята 10 пъти по-рядко от приятелката ви.
Може с часове да обсъждате цици в потник, които никога няма да докоснете (освен, ако отстрани на потника няма жълти кръгове), люпейки семки, да коментирате от цветно по-цветно новата колежка, а по това време влюбено момиче да ви пише sms, че й липсвате.
Набиколили сте се с празноглавки, които да дотичват по тъмно зад блока, за да си играете, и после да си дадете половината заплата да се излекувате от това, дето “играта” ви лепна.
После разправяте на вашата девойка, че сте цепили дърва и цепеница ви е халосала топките. Ако ви беше халосала малко по-нагоре, можеше да раздруса шейка в празната ви тиква и да ви дойде ума, че хората трябва да се ценят и уважават. И, ако вие, мили Инграт, сте поредната мъжка ку.ва, подбирайте се по вид, не се съчатевайте с девойки, които освен вкус, нямат и инстинкт за самосъхранение на сърцето...

Какво излиза, уважаеми Инграт? Вие не уважавате човека до себе си и го захвърляте, петните и омаловажавате само заради чифт нови цици, слаби крака или свирка в м/ублоковото пространство.
Умувате нова парола за похотливо сайтче, а после излизате гордо на лов във живия живот в някоя дървена кръчма с народно име и цяла вечер бодете сърца на промоция и зяпате недотам невинни лолитки.
Романтичното за вас се свежда до кратки разходки, но не до близкия магазин, а до по-далечния, понеже там бирата е с няколко стотинки по-надолу, а и в кварталното "стопче" няма толкова каки за заглеждане.
Представата ви за кавалерство пък е да пазарувате от една и съща продавачка, разбира се с ясната идея някой ден да ви върже.
Тъй че не очаквайте умната жена да ви ползва за нещо друго, освен да дои единствения потенциал.
Не ме разбирайте грешно, Инграт. Не защитавам само жените. Най-лошото е, че мърлявостта към жената се демонстрира в целия ви живот.
Повърхностните стремежи белязват приятелствата ви и отношенията с близките.
Защото някой ден момичето, майка ви, детето ви или приятел ще ви звънне, защото има нужда от вашата помощ. А вие няма да вдигнете, понеже в тоя момент "тъпчете" и позвъняването ви хваща в крачка. Виждате ли колко лесно, с елементарно мислене, целият ви свят изпростява?
Разбирате ли уважаеми, че между мъж и човек разликата е голяма?
Понеже второто е това, което ще бъде до теб заради сърцето ти, ще ти помага и ще ти бъде опора без да се пита какво е дал и какво му вземаш, ще тича с отворени ръце към теб без страх, че сърцето му ще бъде разбито. И ще иска да бъде част от твоя свят, заедно с твоите недостатъци.
Това е лоялност. Лоялност, която се намира трудно. Тя държи в здрава халка приятелството, близкия и любимия.
Човещина, интелект и лоялност е необходима, за да се чувстваме свободни в тесните параметри на реалността и да бъдем едно здраво звено, без да нараняваме с безмерната си алчност, хората, които са ни се посветили.
Да, вие заразявате със същата алчност, от която се оплаквате.
И всичко, заради вашите комплекси.
Не се вайкайте, че жена ви само ви дърпа парите, прави някоя друга свирка и не барва нищо вкъщи. Радвайте се, че живеете в страна, в която чалгата, липсата на образование и възпитание, все още бълва прослойка женици, които да искат да бъдат ваши съпруги.
Затова не се изненадвайте , ако имате такава булка. Все пак, нали до тук все това търсихте в жената?

Единственото нещо, което ми дава сили все още да споделям тези впечатления с чувство за хумор е фактът, че не всички мъже са такива.
Да, има готини умни и лоялни момчета. Дано срещаме повече от тях, за да може останалите да ни забавляват, но да не влизат в живота ни.
Все едно тази история не е истинска, като виц на който някои не се смеят.

*Ingrat – фр. – знач. – Неблагодарен – • непризнателен, недоволен, незадоволен, неудовлетворен

Ева Незаединденски

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини