Кметът на Смолян: Оставката на правителството неочаквана, но не съм учуден от реакцията на премиера

"Не мога да кажа, че оставката на правителството е очаквана, но от друга страна познавайки премиера, Не съм учуден от реакцията на Борисовне се учудвам от решението му". Това заяви кметът на община Смолян Николай Мелемов.

„Премиерът много пъти е заявявал, че властта не му трябва на всяка цена. Още повече като се стига до там да има кръв и унижения на полицаи, за мен не е толкова неочаквано, въпреки че не трябваше да се стига до там”, посочи Мелемов.

По думите на кмета, има вероятност след оставката на правителството по някои от проектите, предвидени за реализация в община Смолян да има неяснота към момента.

„Правим проекти за открития басейн в Смолян, който обещахме, че ще направим за гражданите”, каза Мелемов и добави, че общината няма собствени средства да го финансира, като се очаква парите за него да са от Министерството на спорта.

„Надявам се това да не спре проекта, но има такава опасност, все пак не знаем какво ще се случи точно”, каза кметът на Смолян. Той посочи, че не може оставката на правителството да се отрази на работата на общинската администрация в Смолян.

„Животът не спира. Просто има една неяснота за някои от проектите, но все пак ще намерим начин каквото и да се случва да ги довършим докрай”, заключи Николай Мелемов.

Източник: радио фокус

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини