Psy показва нов танц в новото си парче. На живо от Сеул + официалното видео

След хита "Gangnam style" какво ли иде. Южнокорейската суперзвезда Сай (Psy) обяви, че първото изпълнение на живо на новото му парче "Gentleman" ще се излъчва на живо по YouTube в събота.

67,611 гледат около обяд по YouTube на живо, в 12 ч. българско време може да се види вече препълнения стадион с две гигантски видеостени в очакване на Psy. Концертът започва в 18:20 ч местно време (12:30 БГ) в събота (13 април) и се излъчва на живо от големия стадион в южнокорейската столица.

На 35 години новата азиатска музикална зараза се надява, че постановката на новата му творба ще има същото въздействие, каквото предизвика глобалният танц - пародия на живота на безделниците с пари от Гангам – богатия квартал на Сеул. Видеото събра от юли повече от 1,5 милиарда посещения в интернет.

"Gentleman" бе пуснат се продава онлайн още в петък. В типичния си шеговит стил Сай осмива мъж, внушил си, че е джентълмен, който се опитва да впечатли дамите на купон. Певецът обещава в клипа да покаже и танц - много популярен сред корейците, но е непознат за хората по света.

Концертът е меко казано грандиозен, ето как изглещаха нещата що се отнася до живото изпълнение на "Gentleman" . По долу - както бе обещано часове след представянето се появи и официалния клип. На първо гледане някои неща, дето Мадона ги правеше на сцената, Сай си ги позволява на улицата, вижте там това със стълба... Второ новия танц го владеем в региона, почти до съвършенство. Все пак има какво да научим от Сай.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини