Слави Бинев обеща на родопчани отварянето на пътя край Рудозем към Гърция

Евродепутат и съпредседател на Коалиция "Горда България" , Слави Бинев беше официален гост на празника на единението днес в Смолян

В Смолян се проведе „Празник на единението и Земята”, на който бяха представени кандидати за народни представители на Коалиция „ГОРДА България“. Гости на празника бяха съпредседателите на Коалицията -  Слави Бинев и Явор Джиджев, проф. Боян Дуранкев, водач на листата на Коалицията в 23 МИР София, номиниран от протестиращите студенти за министър-председател. Специален гост бе евродепутатът Яцек  Влосович, полски сенатор и ковчежник в групата на „Европа на свободата и демокрацията” в Европейския парламент.

Празникът започна химна на Родопите „Бяла съм, бяла юначе“ в  изпълнение на автентичен гайдарски състав. Съпредседателя на Коалицията Слави Бинев заяви, че на изборите всички родопчани трябва да извадят „копие „№36 , с което да „пронижем този змей”, който ни трови. Според Бинев многобройните създадени партии целят да разделят народа.

”В момента битката е срещу „Али Баба и 40-те разбойника”, с многобройните партийки, създадени за да разделят вота”, посочи Бинев и допълни, Коалиция „Горда България” официално  се е отказала от субсидии, заради които участват тези малки партии, и това се случва за пръв път в новата история на страната.

Заради тези субсидии партиите са се превърнали в търговски дружества, но не търговци на стоки и услуги, а на влияние, коментира още евродепутатът Бинев.

„Затова ние трябва да се изправим срещу този змей, който ние създадохме и да го победим веднъж за винаги, а единствения начин за това е с бюлетина №36 за „Горда България”, за да могат да са горди и нашите деца”.

От трибуната той обеща Коалицията да подкрепи отварянето на пътя между Република България и Република Гърция, който е асфалтиран от българска страна до граничната бразда, но на територията на Гърция е петокласен път.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини