Борисов и Станишев са като две капки вода, според млади социалисти

Млади социалисти напускат столетницата. Причината, според тях, е че с всички действия и бездействия ръководството на БСП съборило морала на партията.

Сергей Станишев е основният носител на срутването на морала, заяви в предаването „Тази събота" по БТВ Симеон Славчев и каза, че виновно е цялото ръководство на партията.

По думите му много млади хора са разочаровани от червената партия. Младите смятат, че ръководството е превърнало БСП в лидерска партия. Това, което Бойко Борисов направи с ГЕРБ, Сергей Станишев направи с БСП, обясни Симеон Славчев. Бойко Борисов и Сергей Станишев са като две капки вода, каза още той.

Данаил Георгиев се отказва от столетницата преди 4 години, когато с промени в партийния устав решенията вече се вземат от ръководството и се спускат към партийния актив. Не съм доволен от това, което е България като среда за живот, за отглеждане на семейство, посочи той.

Младите социалисти вярват, че техните идеи, които ги обединяват, може и да се родят в политически проект. Те са категорични, че отлива на червени активисти от БСП е необратим.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини