Неподозирани „нови“ партии в парламента

Забавата и смехът изобилстваха и на завършилите вчера (5 октомври) предсрочни парламентарни избори – както заради резултатите, така и заради организация, грамотност и политически предпочитания.

За някои граждани изборът от партии и коалиции се е видял твърде тесен и затова са гласували за това, което им харесва най-много – например Козмин Моци. Ако не за друго, румънецът показа, че може да пази на вратата и вероятно би бил полезен в решаването на бежанския проблем, стига да го пуснем на българо-турската граница.

В протоколите на ЦИК обаче вече има куп нови партии, за които сме гласували – със сигурност доста от нас дори не са разбрали, че са пуснали глас за тези формации. Става въпрос за „Глас Пароден”, „Зелепите”, „Нартия на зелените”, „България без цепзура”, „Пова Алтернатива” „БСИ лява България”, Двпжепе 21” „Деспите”, „Иова България”, „Натриотиеп фропт – ИФСБ и ВМРО”. Това поне пише в сканираните протоколи, които са публикувани на сайта на ЦИК. От Комисията казват, че ще поправят нещата – най-вероятно е от сканиращата машина, в истинските протоколи такива грешки няма”, казват от Комисията за Actualno.com.

Източник: актуално

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини