Слави Бинев: Мога да подам оставка само като политическо решение

Слави Бинев заяви в студиото на bTV, че няма да подаде оставка, а ако това се случи, ще е само ако Валери Симеонов, който го предложи, я поиска.

Ядрото на ГЕРБ ме атакува, бюджетните медии също стоят зад тая атака. Много време бях срещу Бойко Борисов и сега попаднах върху негово капанче. Ако ние не искаме да работим с някой, който да ни контролирал, значи по-добре да не си плащаме данъците, каза Слави Бинев.

Съгласен съм, че не трябваше да наричам проститутки журналистите в БНТ, но някой трябваше да каже, да се изяви. Не смятам, че е абсурдно да определям бюджета на медията, която преди критикувах, заяви Бинев.

Никога не може да бъде приятен човек, който може да каже истината. Опасно е да те харесват. Не ми пука за някой, който не ме познава какво ще каже. Или е предубеден или е лековат. Ако иска да нападне някой, той трябва да има социална култура, коментира Бинев случая с Александър Морфов.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ле
    лебедев-кумач
    3 -1
    14:17, 6 дек 2014
    Е това се казва гьонсуратлък Кабеларя валери е слънце за него И да се срине държавата архонта не ми пука каквото каже кабеларя валерко бургаския тарикат това ще е Койти ебава културнете дейци те са плюнки и за кабаларя и за архонта Е това е манталитет или народопсихология
    • Pr
      promeni
      0 0
      19:52, 6 дек 2014
      Валери е мазен паразит, който е яхнал бойко.
      Смуче кръвчицата на правителството.
      Бинев е обикновен бандит, незаконно забогатял.
      Това ли е елита който ни? Националната ни стратегия за бъдеще.
      Б о й к о ставаш ж а л ъ к.
    • Pr
      promeni
      0 0
      19:54, 6 дек 2014
      Подай си оставката бе кърлеж.
  • 2
    Zo
    zoro_1417875731
    5 0
    16:20, 6 дек 2014
    подай си оставката като мъж!!
Последни новини