Установени са шест огнестрелни рани по тялото на убитата Татяна Стоянова

Версии за убийството на Татяна Стоянова не могат да се коментират на този етап. Процесуалните действия продължават. Сутринта се направи повторен оглед на местопрестъплението, все още аутопсията предстои, най-вероятно ще бъде направена по-късно днес, разпитват се свидетели. Това заяви за "Дневник" говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов във връзка с убийството на шефа на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова.

Той отказа да коментира тиражираните в медиите три възможни мотива: да бъде сплашен кметът Тодор Попов, да е разчистване на сметки за икономически накърнени интереси и последният - любовен мотив във връзка с женен приятел на убитата.

Разследващите полицаи на мястото също отказват информация и контакт с медиите.

Край жилищния блок, в който е апартамента на убитата, от снощи има засилено полицейско присъствие. Затворен е подстъпът към входа на блока ѝ. В града не се забелязва засилено полицейско присъствие.

На този етап няма заподозрян или задържан. Говори се за изключително професионално убийство, като информацията за броя на куршумите, с които е застреляна Татяна Стоянова, е противоречива.

Прокуратурата съобщи за шест огнестрелни наранявания на жертвата. Преглеждат се видеозаписите от три видеокамери в близост до местопрестъплението, издирват се и други в близкия периметър. Очевидци няма, не са установели и лица, които са чули изстрелите или други необичайни шумове.

Предстои допълнителен оглед на местопрестъплението, оглед и аутопсия на тялото на жертвата, балистична и ДНК експертизи, претърсвания в жилището и служебния кабинет на загиналата, разпит на свидетели и на близки и приятели на жертвата.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини