Цветан Цветанов на четири очи с кметовете в Смолян,Чепеларе и Златоград

„След приключването на парламентарните избори на практика сме в предизборна кампания за предстоящия местен вот. Това заяви при посещението си в Чепеларе зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, посрещнат в региона от кметовете на Смолян и Чепеларе – Николай Мелемов и Тодор Бозуков.

Цветанов обикаля региона и стяга редиците за предсоящите и очертаващи се като много тежки кметски избори и отбеляза, че иска да посети колкото е възможно повече населени места.

Целта е да се видят отблизо проблемите на местната власт, дали се изпълняват обещанията на властта за развитие на региона, обясни самият Цветанов.

Той изтъкна, че ГЕРБ има високи цели в Смолянска област – да е доминираща в Смолян, Чепеларе, Златоград, Неделино, Баните, Девин, Борино, Доспат и др.

Цветанов заяви, че от ГЕРБ смятат през есента паралелно с местния вот да се проведе и референдум за задължителното гласуване.

Цветанов похвали работата на кмета на Смолян и екипа му въпреки тежкото наследство от 20 млн.лв. дългове и продължаващи запори. Подобно било финансовото положение и в Чепеларе и Златоград.

Според Цветанов обаче едва през втория мандат кметът може да разгърне потенциала си и даде за пример Янчев в Златоград, заявявайки, че такъв трябва да има във всички общини, в които ГЕРБ вече управлява.

По думите му от ГЕРБ смятат през есента паралелно с местния вот да се проведе и референдум за задължителното гласуване. След приключването на парламентарните избори на практика сме в предизборна кампания за предстоящия местен вот, заяви по-рано вчера в Чепеларе Цветанов и подчерта, че ще посети колкото е възможно повече населени места с оглед подготовката за следващите избори.

СмолянБгвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини