ГЕРБ с венци пред паметника на Ботев, БСП се поклони и пред Паметника на парашутистите

Изображение 1 от 3

    Общинските съветници от ГЕРБ и представители на младежката структура на партията се включиха в отбелязването на 140-ата годишнина от гибелта на Христо Ботев, която тържествено беше чествана на площад "Свобода" пред бюст-паметник на героя в центъра на Смолян.

     Венци и цветя на признателност към саможертвата на знайните и незнайни българи загинали за свободата на отечеството бяха поднесени от името на народния представител от 43-то Народно събрание д-р Даниела Дариткова и ПП ГЕРБ.

    Точно в 12 часа воят на сирените оповести едноминутно мълчание за преклонение пред подвига на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. На тържествената церемония присъстваха зам.-областният управител Адриян Петров, председателят на ОбС Славка Каменова,общинските съветници от ГЕРБ Мария Семерджиева, Екатерина Гаджева, Димитър Николов и представители на младежката структура на партията.  

    Денят на Ботев и загиналите за свободата на България уважиха и общинските съветници и  представители на Общинския съвет на БСП. От името на  депутат от Коалиция „Лява България“ Дора Янкова и Общинския съвет на БСП – Смолян бяхаподнесени венци. След поклонението пред паметника на Ботев, Милко Гавазов и представители на БСП поднесоха цветя и пред бюст – паметниците на родопските герои Братан Шукеров и Кирил Маджаров, както и пред паметника на парашутистите в с.Бостина.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Мн
      мнение
      0 0
      15:13, 2 юни 2016
      Ами те от БСП са все "парашутисти"-нагаждачи.
    Последни новини