Адел - Hello (видео)

Дългоочакваният нов сингъл на британската изпълнителка Адел се превърна в истинска сензация. Видео клипът към пилотното парче Hello подобри рекорда за най-гледан музикален клип за първите 24 часа от своята премиера в канала Vevo на платформата за видео споделяне YouTube. Клипът към Hello е гледан впечатляващите 27,7 милиона пъти само за един ден. Досегашният рекорд се държеше от Тейлър Суифт и нейното парче Bad Blood, което постигна 20,1 милиона гледания за ден.

Видео клипът към Hello e заснет от Ксавие Долан, носител на престижна награда от филмовия фестивал в Кан. "За мен беше привилегия да режисирам музикален видео клип за Адел и нейната красива и сърцераздиралтена песен Hello.", отбелязва Долан и допълва: "Когато я чух за първи път, в главата ми изплюваха всички изображения изключително ясно, а нейното доверие и щедрост ми позволиха да творя свободно." Самото видео е заснето в средата на месец октомври в покрайнините на Монреал, Канада, за което Ксавие споделя: "Работата ми на снимачната площадка с нея беше прекрасна. Навлизането ѝ в актрьорската игра беше вълнуващо. Открих, че е много талантлива актриса - без значение какво ще ви каже тя самата." Канадският режисьор допълнително се вълнува в още по-голяма степен за съвместната им работа: "Беше страхотно преживяване. Адел ми позволи да се потопя до краен предел , за да успея да се откъсна артистично и емоционално от себе си, както тя винаги прави. Накара ме да се чувствам изключително горд." Видео клипът към Hello включва участие на американския актьор Тристан Уайлдс (Наркомрежа, Тайният живот на пчелите).

Предстоящият албум на Адел - 25, излиза на 20 ноември 2015 година и също се очаква да регистрира рекордни постижения. Пилотният сингъл Hello вече оглави класациите на iTunes за най-сваляна песен в цели 85 държави. Само от последният албум на Адел – 21 са продадени над 30 милиона копия.
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини